Conference League

Παναθηναϊκός: Οι συνεντεύξεις Τύπου και οι προπονήσεις με Τσέλσι

Τις ώρες των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου του Παναθηναϊκού αλλά και της Τσέλσι έκανε γνωστές σήμερα (22/10), μέσω σχετικής ανακοίνωσης, το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός έκανε σήμερα (22/10) γνωστό το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου αλλά και των προπονήσεων για την εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (24/10) με αντίπαλο την Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Αλόνσο θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 16:15 την Τετάρτη (23/10), μαζί με έναν ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού». Παράλληλα, η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει στις 17:15.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 19:45 την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική του Conference League και στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 4.15 μ.μ.. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Diego Alonso και ένας ποδοσφαιριστής μας.

Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 5.15 μ.μ.

Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 6.15 μ.μ.. Θα μιλήσουν ο προπονητής της Τσέλσι, Enzo Maresca και ένας ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας.

Προπόνηση της Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 6. 45 μ.μ.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x